Recept:
Wraps met groente, bonen en kaas
Ingrediënten
- 300 gram vegetarisch gehakt
- 8 volkoren wraps
- 1-2 rode paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 potten met bonen voor chili con carne (HAK)
- 1 blik mais
- 2 theelepels basilicum
- 1 theelepel oregano
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snipper intussen de ui en het teentje knoflook fijn
- Snijd de paprika’s in blokjes
- Giet een scheutje olie in een pan en fruit het uitje en teentje knoflook. Voeg na circa drie minuten het vegetarisch gehakt toe.
- Als het gehakt gaar is, kun je de blikken chili con carne, kruiden en blikje mais toevoegen. Laat dit minuten pruttelen.
- Vul de wraps vervolgens met vulling en voeg daar wat geraspte kaas bij.
- Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal
- Zet de wraps voor ongeveer 10-15 minuten in de oven en serveer je wraps.
Eet smakelijk!